De Ploeg 22, 5384 HN Heesch
06-40200905
Marielle@marielle-ab.nl

Referenties

Jelle Rijpma

Marielle is een open, aardig en bijzonder mens met een scherp waarnemingsvermogen. Als voorzitter van Brabant Academy heb ik vele jaren met haar mogen samenwerken. Zij is op basis van interesse op een mooie manier zeer betrokken op het wel en wee van de werkzaamheden van de klant. Ze weet daardoor wat er speelt en houdt daar, bij het uitvoeren van haar werk, ook rekening mee. Marielle is daarbij prettig om mee samen te werken omdat zij haar vak goed doet en haar afspraken nakomt. Ik beveel Marielle dan ook van harte aan bij iedereen die van haar diensten gebruik wil maken.

Jelle Rijpma (eigenaar/adviseur Jelle Rijpma Advies en ex-voorzitter Brabant Academy)

Stephan Pauly

Beste Marielle van Sonsbeek,

ik ken je nu inmiddels een aantal jaar. Iemand zoals ik is altijd heel blij met mensen zoals jij. Slimme mensen die zich willen verdiepen in lastige administratieve en belastingtechnische onderwerpen en specifieke vragen die ik hierover heb in Jip en Janneke taal aan me uit kunnen leggen. Mensen die me pro-actief ondersteunen op een manier dat ik onbezorgd door kan bouwen aan het verwezenlijken van mijn missie. Dankjewel voor de fijne samenwerking. Mijn aanbeveling heb je!

Groet,

Stephan Pauly
initiator stichting Ik Wil & Coöperatie Ik Wil

Lidy Lathouwers

Ik weet nog goed dat we met fietstassen vol ordners onduidelijke boekhouding kwamen aanzetten: ‘help!’ Mariëlle ging systematisch aan de slag en werkte zich door alle mappen heen tot zich langzaam maar zeker een ordentelijke boekhouding aftekende. Toegewijd, grondig en razendsnel met Excel. Zij bereidde de belastingaangiftes én -teruggaves voor, stelde de jaarstukken op en gaf mij met haar rapportages zoveel inzicht dat ik wist waar ik het over had in mijn bedrijfsvoering en verantwoording. Elk jaar bespraken we samen de verbeterslag die we konden maken. Heel waardevol als je een stichting aan het opbouwen bent, en van grote steun als je het zelf allemaal nog niet zo goed weet. Dankjewel, Mariëlle!

Lidy Lathouwers –  directeur Uit in Eindhoven en eigenaar Brief van de Koning

 

Michiel Bosgra

Ik heb jarenlang erg fijn samengewerkt met Mariëlle. Onze organisatie moet aan afwijkende, soms erg ingewikkelde boekhoud- en belastingregels voldoen. Mariëlle kon die uitstekend uitpluizen en zorgen dat onze rapportages daar perfect op aansloten. Dit gaf ons veel duidelijkheid en rust. En altijd heel strikt met deadlines: wat ze beloofde, kwam ze na.

Michiel Bosgra Directeur/hoofdredacteur Studio040

 

Pauline Roelants

In de jaren dat Marielle voor United Cowboys heeft gewerkt t.b.v. de financiële administratie en -verantwoording, heb ik haar leren kennen als een betrokken administrateur, met een grote inzet en flexibele, doch resultaatgerichte werkhouding. Marielle werkt secuur en doortastend. Ze blijft daarin sympathiek en weet op een goede manier contact te houden.
We hebben met veel plezier met Marielle samengewerkt en wensen haar alle goeds in haar verdere carrière.

Pauline Roelants – algemeen directeur United Cowboys –

Joep Smeets

Marielle is een kundig administrateur met wie ik altijd plezierig heb samengewerkt. Altijd bereid een stapje extra te zetten en niet bang om alternatieve oplossingen aan te dragen als ze het niet eens is met een bepaalde insteek.

Joep Smeets Eigenaar 8020.nl Consultants

 

Desiree Hammen

Ik heb altijd met veel plezier met Marielle samengewerkt en kijk er nog met met veel positiviteit op terug. Financiën kregen een andere kleur, niet moeilijk maar helder en overzichtelijk, iets wat leuk kan zijn en wat je kan leren en vooral, iets wat je niet alleen voor hoeft te staan, iets wat je uit handen geeft aan iemand met de juiste expertise en de juiste houding. Marielle is accuraat, vriendelijk en behulpzaam, geen uitleg was haar ooit teveel, en ze leerde mij veel over de financiële administratie. Tussen de bedrijven door leerde zij mij ook nog eens wat handigheden aan mij op het gebied van Excel. Daarnaast is Marielle ook oplettend en geduldig, werkt ze hard en stond ze altijd voor ons klaar.

Desiree Hammen – Oprichter Garden Mania Designer/Artist

 

Dorien Witteveen

Marielle is een prettig persoon om mee samen te werken. Ze is dienstbaar, accuraat en altijd goed geluimd; als zakelijk leider van Theatergezelschap Afslag Eindhoven heb ik veel aan haar gehad. Met name haar ondersteuning bij de financiële verantwoording van een ingewikkeld project van voor mijn tijd was zeer waardevol. Alle spelers waren veranderd en er moest veel uitgezocht worden. Marielle ging er vol voor en dat maakte dat we met plezier hebben gewerkt aan een klus die bij aanvang alles behalve plezierig leek. Mede dankzij haar inspanningen is het project met succes afgerond.

Dorien Witteveen Communcatie professional en Zakelijk leider Theatergezelschap Afslag