De Ploeg 22, 5384 HN Heesch
06-40200905
Marielle@marielle-ab.nl

Over Marielle

Ondernemers helpen op een gebied waar ze zich vaak onwennig en onzeker over voelen, dat is waar het voor mij om draait.

Cijfers, balans, winst- en verliesrekening, aftrekposten, bijtellingen en afschrijvingen…, er zijn zoveel zaken waarmee je als ondernemer wordt geconfronteerd. Wat zou het fijn zijn als iemand je in begrijpelijke taal bijpraat op dit vlak, zodat je in hoofdlijnen snapt wat er staat te gebeuren. En zodat je zeker weet dat je geen problemen krijgt met de Belastingdienst.

Met dat alles kan Marielle Administratie en Belastingadvies je helpen. Bij mij kun je vertrouwen op vakkennis, twaalfjaar ervaring, flexibiliteit en een persoonlijke aanpak. Precies wat je nodig hebt!

Over Marielle

Ik gebruik mijn eigen naam als bedrijfsnaam om het persoonlijke karakter van mijn dienstverlening te onderstrepen. Ik vind dat serieuze gesprekken over belasting en de strategie van jouw onderneming het beste gecombineerd kunnen worden met gezelligheid en een appelflap. Samenwerking is immers nodig om tot een goede administratie te komen. Ik wil dat de administratie voor jou een beetje leuker wordt.  Ook wil ik graag iets van mijn enthousiasme voor het vak overbrengen. Ik vind het leuk om met cijfers te puzzelen en om ingewikkelde belastingregelingen uit te zoeken en in de praktijk toe te passen.

In 2006 heb ik de HBO opleiding bedrijfseconomie afgerond. Sinds die tijd heb ik in verschillende financieel administratieve functies gewerkt. In 2014 ben ik gestart met de post HBO opleiding Register Belastingadviseur. Inmiddels heb ik deze opleiding bijna afgerond.